Logo Logo Logo Logo Logo
  • 한국어
  • 사프인스턴트 제품군
  • 레시피
  • Q&A
  • 연락처
  • 사프인스턴트 제품군
  • 레시피
  • Q&A
  • 연락처

Home > Recipes > 민 지앙 쿠에

민 지앙 쿠에

촉촉하고 폭신하면서도 좋아하는 속 재료가 듬뿍 든 팬케이크 어떠신가요? 민 지앙 쿠에는 싱가포르에서 어린 시절부터 흔하게 먹는 간식으로, 보통 땅콩이나 팥을 소로 넣어 접어 먹는 팬케이크입니다. 쉬운 레시피로 어릴 적 기억을 되살려 볼까요!

image-feature.jpg

1회 제공량

8인치짜리 6조각

image-feature2.jpg

소요 시간

준비 시간: 10분 조리: 15분 총 대기/휴지 시간: 30분

image-feature3.jpg

조리예

아침 식사 대용 또는 차와 함께 즐기는 다과로 좋습니다

성분

반죽 양
밀가루330g
물405ml
달걀100g
백설탕70g
Saf-instant® Gold3g
베이킹파우더3g
기름3ml
필링양
땅콩버터50g
누텔라20g
설탕10g

사용 제품

Saf-instant® Gold

반죽 준비

  1. 밀가루, 설탕, 이스트, 베이킹파우더를 모두 넣고 섞어줍니다.
  2. 물, 기름, 달걀을 함께 넣고 섞습니다.
  3. 2번의 액체 혼합물을 1번의 마른 혼합물에 천천히 저으면서 넣어줍니다.
  4. 반죽이 부드러워질 때까지 섞어주세요.
  5. 느슨하게 덮어준 뒤 30분 휴지합니다.

팬 프라잉

  1. 팬을 약불에 예열합니다.
  2. 기름 적당량을 팬에 고르게 분사합니다.
  3. 반죽을 한 국자 떠서 팬에 고르게 펼쳐줍니다.
  4. 팬을 뚜껑으로 덮은 뒤 반죽이 약간 마를 때까지 익혀줍니다.
  5. 선호하는 필링을 넣고 설탕을 뿌린 뒤, 다시 뚜껑을 덮고 1분가량 더 익혀줍니다.
  6. 스패츌러로 반죽을 반 접은 뒤, 잘라서 차려냅니다.
© Saf-instant® 2025  •  법적 공지  •  연락처
We use cookies to ensure that we give the best browsing experience on our site and to analyze site traffic anonymously. Accept Reject Learn more
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
SAVE & ACCEPT